marți, 10 ianuarie 2017

Curs:CONVERSATIONAL LIMBA GERMANA NIVEL A1

CUI SE ADRESEAZĂ CURSUL? Cursul este destinat tuturor persoanelor de peste 18 ani, care doresc să se familiarizeze cu limba germană sau să-şi perfecţioneze cunoştinţele de limbă germană avute anterior.
TEMATICA ABORDATĂ: Cursul de limbă germană este structurat pe teme generale de maximă importanţă şi actualitate, legate de oameni şi viaţa lor: familia, casa, societatea şi mediul social, domeniul profesional, petrecerea timpului liber, etc.
METODE FOLOSITE: Cursul de limbă germană se desfășoară în săli de curs dotate corespunzător şi modern, cu: suport de scris – tablă ceramică sau flipchart, ecran de proiecţie şi video-proiector, laptop cu boxe, mobilier adecvat pentru lector şi cursanţi, la care se adaugă suportul de curs – cartea cursantului, însoţită şi de caietul propriu de exerciţii.
Metodele folosite pentru învăţarea limbii germane sunt diverse şi complexe, şi au la bază mijloacele clasice (scrise şi audio) de predare a unei limbi străine, la care se adaugă interacţiunea continuă dintre lector şi cursanţi, implicarea directă în actul învăţării, jocul de rol, discuţiile pe teme date, verificarea periodică a noilor abilităţi de limbă.
Perioada inscriere: 10/01/2017 - 27/01/2017
Competenta: Competenţe în limbi străine
Data inceperii cursului: 30/01/2017
Durata cursului: 60 ore
Numar locuri: 10
Locatie: Baia Mare, jud. Maramures
Detalii locatie: B-dul Unirii, nr. 16/14
Organizatorul cursului : EDUCONS
Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, 430232 Baia Mare, judetul Maramures

Pentru mai multe detalii: click aici


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu