miercuri, 1 iunie 2016

Curs: Antreprenor în economia socială

Descrierea cursului:

Antreprenoriatul social reprezintă cadrul care oferă instrumente pentru identificarea problemelor sociale și unde, folosind principii din mediul de afaceri, se pot genera resursele necesare rezolvării acestui tip de probleme. Antreprenorul social este acea persoană care este încrezatoare in ideea că orice comunitate poate avea capacitatea de a genera resurse care sa contribuie la rezolvarea problemelor din interiorul acesteia și că soluțiile gasite pot, la rândul lor, să susțina în mod independent o stare sociala de bine. 
Cursul se va desfășura în doua etape:
PRIMA ETAPA:
Partea teoretica – 13 ore – în cadrul acestei etape vor fi studiate următoarele tematici: conceptul de antreprenoriat social, realizarea studiului de fezabilitate, elaborarea planului de afaceri, gestiunea afacerii, elaborarea proiectului social al afacerii, gestionarea activităţii sociale, promovarea antreprenoriatului social, reprezentarea organizaţiei în relaţiile externe.

ETAPA A DOUA:
Partea practica – 27 de ore – în cadrul stagiului de practicî, cursanții vor lucra pe studii de caz relevante, internaționale și locale și vor avea de facut un plan de afaceri cu miză socială.

Inscriere, loc de desfasurare, cost
Inscrierea:continua
Cursul incepe: la data:01 / Iulie / 2016
Durata cursului: 5 zile, 40 ore
Localitatea:Baia Mare
Detalii loc de desfasurare:Baia Mare, Bd. Unirii, nr 13, corp A (Casa Tineretului),
 etaj 2 - sala de curs 2

Organizatorul cursului
Firma/organizatia:      SC CERC SRL
Adresa:                      str. G. Ureche nr. 10A, 430094 Baia Mare, judetul Maramures


Pentru mai multe detalii: click aici



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu