miercuri, 2 noiembrie 2016

Curs Competente Antreprenoriale

Descrierea cursului: Succesul în afaceri este conditionat de existenta unei idei de afaceri bune si de calitatile persoanei care va coordona afacerea. Sansele de reusita pot fi crescute printr-o pregătire teoretică si practică riguroasă
Cursul are o durata 45 de ore si este bazat atât pe prezentari ale trainerilor cât si pe aplicatii practice si studii de caz. 

AVANTAJELE PARTICIPARII LA CURS
• Va puteti valida ideea de afaceri. Pe parcursul cursului aveti sansa de a discuta cu lectorii si a afla informatii despre punctele tari, si cele slabe, ale afacerii la care v-ati gandit.
• Cursul este util persoanelor care doresc sa obtina 10.000 Euro nerambursabili pentru demararea unei afaceri prin programul cunoscut sub numele “S.R.L.-D”. Pentru a obtine un punctaj bun si a va creste sansele de a obtine finantarea aveti nevoie de un document sa ateste ca ati urmat (sau tocmai participati) un curs de antreprenoriat (doar cursuri de antreprenoriat organizate de catre un organism autorizat recunoscut de educatie antreprenoriala).
• Diploma obtinuta este acreditata, si va va oferi sanse de a obtine punctaje mai bune si in cazul in care va ganditi sa obtineti fonduri europene pentru dezvoltarea afacerii.
• Invatati cum sa va faceti singur Planul de Afaceri
Bonus: la finalul cursului participantii interesati vor putea participa la un seminar in care vor fi expuse detalii privind programul “SRL-D”.
CERTIFICARE
Cursul se va finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia veti primi un Certificat recunoscut la nivel european. Examenul va fi susţinut în prezenţa unei comisii ANC (fostul CNFPA) si va avea două părti: o parte teoretică si una practică, în care veţi prezenta planul de afacere pe care îl veţi redacta de-a lungul cursului.
Cursul este acreditat de Autoritatea Natională pentru Calificări (ANC) si recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetării, Inovării şi Tineretului. 

Cursul se desfasoara in parteneriat cu S.C. New Novotek SRL, societate specializata in instruirea in domeniul antreprenorial.

Conditii de inscriere:Minim 8 clase
Tipul cursului:curs de initiere (autorizat)
Competente comune:Competente antreprenoriale
Inscrierea: in perioada:04/11/2016 - 16/11/2016
Cursul incepe: la data 17.11.2016
Localitatea: Baia Mare
Detalii loc de desfasurare: B-dul Unirii, nr. 16/14

Firma/organizatia: EDUCONS
Adresa: bd. Unirii nr. 16, et.4, cam 14, 430232 Baia Mare, judetul Maramures

Pentru mai multe detalii: click aici
.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu